Szia, kíváncsi Olvasó!

Ez itt a Matrózblog:
random gondolatok életről, hitről, tanulásról, meg minden másról. Hét gyerkőccel meg két kutyával. Otthon élve, otthontanulva.

"Amíg kicsi vagy, ösztönösen csábít az ismeretlen TUDÁS nyílt vize. Otthon nincs iskola, csak te és a nyílt víz ... Minden a TIÉD lehet, amit befogadsz belőle!"


Üdv itt:

Eszti
_____________________________________________________


2010. április 23., péntek

Lesz egy konfi!



Hát, ezért sem jöttem rendszeresen az utóbbi sok hétben. Konferenciát szervezünk: különlegeset, egyedit. A címe: Istennel, otthon! konferencia és a maga műfajában hosszú idő után ez az első: ez egy keresztény otthonoktatók számára megrendezésre kerülő alkalom lesz. Vagyis egy igazi oo-s konfi! Ami a szervezést illeti, sajnos néhány komolyabb problémával is szembe kellett néznünk az utóbbi hetekben, ezért viszonylag későn, de hiszem, hogy még éppen időben indultak útjukra a meghívók. Azért írom ide is, mert nem titok, és mert szeretném, ha mindenkihez eljutna a hír, akit érint.


Milyen alkalom lesz ez?

Egynapos konferencia májusban. Lesz minden, ami egy nagyszerűnek ígérkező alkalomhoz kell: színvonalas tanítás hiteles előadóktól, közös éneklés, igazi közösség a többi otthonoktató családdal.


Mikor? Hol? Mennyiért?

Május közepén. A konfi részleteiről emailben kapsz tájékoztatást.


Kiket érint?



... Téged, ha van legalább egy iskoláskorú gyereked és otthonoktatod őt.

... Téged, ha még nem iskolás a gyereked, de komolyan gondolkozol abban, hogy majd annak idején otthonoktatod őt.

... Téged, ha vannak iskoláskorú gyerekeid, akik iskolába járnak, de a szíved már kész a váltásra, így jó reménység szerint hamarosan ti is otthonoktatók lesztek.

... Téged, ha számodra a keresztény életvitel elsődleges.


Kiket NEM érint?



... Téged, ha egyelőre csupán elméleti szinten és kíváncsiságból érdekel az otthonoktatás.
Ez nem egy információs est lesz, ahol többet tudhatsz meg az otthonoktatás mibenlétéről. Ez egy otthonoktató családokat összehozó, közösen épülős és tanulós alkalom lesz.

... Téged, ha csak azért jönnél el, hogy megnézd, kik azok a 'csodabogarak', akik otthonoktatják a gyerekeiket.
Ez most egy zárt és védett fórum, és szeretnénk, ha az érintetteknek lenne tere az egymással való barátkozásra.


... Téged, ha számodra Isten szava, a Biblia kijelentése és a keresztény értékrend nem mérvadó.
Létezik nem-keresztény otthonoktató konferencia a számodra. Ezen a napon nagy hangsúlyt kap Istennek a családokkal kapcsolatos jó terve és a lelki közösség.


Meddig lehet jelentkezni?



A jelentkezési határidő május 2-a, ami hamar itt lesz, tehát célszerű gyorsan reagálnia annak, aki részt szeretne venni.


A konfira jelentkezni emailben kell. A dolog meghívásos alapon működik, de ha te nem kaptál meghívót, holott a fentiek alapján érintett vagy, akkor kérlek sietve keress meg emailben!

Kérlek, ha ismersz érintetteket,
akkor továbbítsd nekik a felhívást:
oo konfi lesz májusban!!



Ide írj emailt: otthonoktato.konfi@gmail.com

10 megjegyzés:

  1. mi megyünk, ha Isten adja.

    pepita, Szlovákia, Komárom

    VálaszTörlés
  2. csak nem én vagyok az egyetlen blogolvasó, aki készül a konfira? pedig úgy reménykedtem, hogy majd ki mindenkivel ismerkedhetek meg személyesen is!

    pepita

    VálaszTörlés
  3. Megnyugtatlak, nem te vagy az egyetlen!! :) De ahogy látom, sokan kivárják a határidő végét, még hezitálnak, ill. szervezik a családjukat az alkalomra mielőtt jelentkeznének. És ezért nem is írják ide, hogy szeretnének jönni, csak még szervezik...

    Nem baj, mi imádkozunk és hisszük, hogy akinek el kell jönnie, azt elhozza a Szentlélek. :) Neked meg nagy meglepetés lesz jönni és meglátni, hogy kivel találkozhatsz. :)

    VálaszTörlés
  4. :) köszi szépen!

    VálaszTörlés
  5. Mi is megyünk! Köszönjük a lehetőséget! Viszünk egy "szopóst", bízom benne nem sok vizet zavar majd. Jön velünk még egy oo-s házaspár. Úgyhogy tele kocsi lesz. :)
    HajniM
    Ui: Ígéretet kaptunk óvodai felmentésre, várjuk a hivatalos papírt. Remélem nem hiába! :)

    VálaszTörlés
  6. De jó, ennek örülök!! Ha kézhez kapjátok azt az arany árfolyamán futó papirost, akkor írd meg, hogy még inkább veled örülhessünk.

    Jó, hogy jöttök a konfira, s még jobb, hogy másokkal együtt!:) A "szopós" szerintem sem fog sok vizet zavarni, elnézelődik majd ölben.

    VálaszTörlés
  7. Mi is megyunk és alig várom, hogy találkozhassunk!
    Mi is egy szopizós babát viszunk, akinek jó nagy hangja van és nemigen szokott csak úgy elüldögélni... hát majd lesz valahogy.

    VálaszTörlés
  8. Én is várom a találkozást, git!

    A mi szopis 20hónaposunk még dilemma tárgya... (ő sem ül el nyugton, de ha leadjuk, akkor az ottalvással is együtt jár, amit még sosem próbáltunk lévén éjszaka is kelő és szopizó a babó).

    De én is azt mondom: majdcsak lesz valahogy.:)

    VálaszTörlés
  9. Halleluja! Megvan az a bizonyos papíros. :)
    Minő megkönnyebbülés.
    HajniM

    VálaszTörlés
  10. Szuper! Ugye, milyen jó érzés? Szívből gratulálok! :) Halleluja.:D

    VálaszTörlés

Szívesen olvastátok