Szia, kíváncsi Olvasó!

Ez itt a Matrózblog:
random gondolatok életről, hitről, tanulásról, meg minden másról. Hét gyerkőccel meg két kutyával. Otthon élve, otthontanulva.

"Amíg kicsi vagy, ösztönösen csábít az ismeretlen TUDÁS nyílt vize. Otthon nincs iskola, csak te és a nyílt víz ... Minden a TIÉD lehet, amit befogadsz belőle!"


Üdv itt:

Eszti
_____________________________________________________


2009. február 18., szerda

Mostmár van mit nézni itt ...



Vége. Sikerült áttennem az otthonoktatással kapcsolatos linkeket a másik blogról. Meg szépen össze-vissza csoportosítgattam őket, hogy mindent megtaláljak, amikor kell. Úgyhogy, most örülök. Bár, bevallom, ma már 'rendesen' akartam blogolni, de ez úgy tűnik, nem fog összejönni. Majd talán holnap. De azért alakul az oldal és ez örömmel tölt el.:)

Most, hogy így pakolgattam a linkeket, muszáj volt belenéznem egyikbe-másikba. Meg kell mondanom, hogy a büszkeség kicsit (nem is kicsit) feszít belülről azért, hogy ilyen nagy kincsesbányát sikerült összegyűjtenem otthonoktatás témában.:) Most már csak neki kell rugaszkodnom elolvasni. Anélkül nem is ér semmit...

Szóval beosztom, és hetente egy-egy link tartalmát tüzetesen lecsekkolom, majd alkalomadtán véleményt írok a benyomásaimról.

2 megjegyzés:

  1. De mikor van neked minderre időd?
    Mert én nehezen jutok ide, általában este, aztán meg nem alszok eleget, aztán uszik az egész másnap... szóval megyek is ágyikóba!

    VálaszTörlés
  2. Jó éjt, git! :)

    Hát, ott faragom le az időt, ahol tudom- néha ez kerül az elvégzendő munkák elé, akkor rövidre fogom. Néha meg az alvásom rovására 'legénykedem'... Még annyira új ez az egész, hogy nincsen kialakult blogolási 'szokásrendszerem'. Persze az is lehet, hogy ilyenje senkinek sincs...:)

    VálaszTörlés

Szívesen olvastátok