Szia, kíváncsi Olvasó!

Ez itt a Matrózblog:
random gondolatok életről, hitről, tanulásról, meg minden másról. Hét gyerkőccel meg két kutyával. Otthon élve, otthontanulva.

"Amíg kicsi vagy, ösztönösen csábít az ismeretlen TUDÁS nyílt vize. Otthon nincs iskola, csak te és a nyílt víz ... Minden a TIÉD lehet, amit befogadsz belőle!"


Üdv itt:

Eszti
_____________________________________________________


2009. február 25., szerda

Kuriózum! Régi felvétel Rafiról! :)




Ezt meg kell osszam! Ma bukkantam rá- eleddig a számítógépünk mélyén csücsült, de ma eszembe jutott, és megörültem, hogy még megvan. Nem a fönti képről beszélek, mert az tavaly őszi- most is kb. ugyanígy néz ki Rafi. Egy olyan felvételről beszélek, amit 2 éve vettem föl telefonnal a régi gyülink fúvószenei próbáján az imaházunk udvarában (F. pozánozott a zenekarban, azért voltunk ott).


A felvétel érdekességei:

- A felvétel Rafit ábrázolja. Már önmagában ez is kuriózum, ugyanis ő a főmorcogó a családban, ezért nagyon nehéz róla szalonképes képeket csinálni, pláne videót.:)

- A felvétel 2007 nyarán készült: Doda akkor volt 4,5 éves, pont annyi, mint most Rafi. Rafi (aki a felvétel főszereplője) akkor volt 3 éves, pont annyi, mint most a Náti. Náti pedig 1,5 éves édes totyogó volt.

- Rafi a pásztorunkat nézte (ő a felvételen nem látszik), aki a fúvósokat vezényelte- őt utánozta le, és nagyon ritmusra sikeredetett!


Nosztalgia 2007-ről:

- Ez év végén lett Zekiből pocakbaba- de rég is volt!:)

- Ez az év szellemileg nagyon termékeny és áldott volt a családunk számára: Isten nagyon kemény dolgokat bízott ránk (F.-re és rám), de helytálltunk engedelmességben, megtettük, amire vezetett az Úr, és áldás volt rajta. Ma is nagyon sokat merítek annak az évnek a szellemi áldásaiból, megtapasztalásaiból, kinyilatkoztatásaiból- és vágyom újra megtapasztalni azt a fajta vezetettséget. Ezzel kapcsolatban tudom, hogy az idők az Úr kezében vannak, a többi pedig (életem folyamatos tisztán tartása) rajtam múlik...:)



Itt van a felvétel:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szívesen olvastátok